Assortiment aan Corsospuwers

Speciaal voor jouw: de Corsospuwers op een rijtje. De heraldieken zijn gebaseerd op de 20 Bloemencorso buurtschappen van gemeente Zundert. Daarnaast zijn er ook heraldieken ontworpen met algemene verwijzingen naar het Bloemencorso in Zundert. Ten slotte heb je ook de mogelijkheid om een geheel eigen heraldiek te ontwerpen. Genoeg keuze dus!

Corsospuwer combineren

De Corsospuwer is te combineren met leuke extra’s voor jou óf voor iemand anders! Zo heeft de Corsospuwer een cadeaubon waarmee je iemand kunt verrassen tijdens een feestelijke gelegenheid… of zo maar! Wil je graag schoon regenwater opvangen om hier later je tuin mee te onderhouden? Door de Corsospuwer te combineren met een regenton wordt dit werkelijkheid. Dankzij de Corsospuwer stroomt regenwater de regenton in en kun je dit water hergebruiken voor je tuin. Op deze manier dragen we met de Corsospuwer een steentje bij aan het klimaat!

De Corsospuwers

De buitenkant van de heraldiek heeft een grootte van ca. 200 mm. Door op de gewenste heraldiek te klikken, kun je deze nader bekijken.

Wat kost de Corsospuwer?

Corsospuwer
90°-stuk, verloopstuk, flensplaat en heraldiek naar keuze
€75,-
Heraldiek €30,-
Incl. regenton+ €50,-